Cartoon en hologram genereren 250 tips voor verkrachtingsteam in koude gevallen

Cartoon en hologram genereren 250 tips voor verkrachtingsteam in koude gevallen

Een strip en een hologram hebben geleid tot 250 tips over een verkrachter die in 2010 meerdere keren toesloeg. nieuwswebsite Nu.nl zei woensdag.

De politie hoopt dat de onorthodoxe aanpak hen ertoe zal brengen de man te identificeren die drie meisjes aanviel in de opslagruimten van flats in Schiedam en Vlaardingen, en twee van hen in de nazomer meer dan 11 jaar geleden verkrachtte.

De afbeelding van twee pagina’s werd eind december gepubliceerd en het levensgrote 3D-beeld werd eerder in het jaar op televisie vertoond, samen met interviews met de drie slachtoffers, die toen 13, 15 en 16 waren.

Het hologram werd enkele weken geleden ook aan voorbijgangers getoond in winkelcentra in Schiedam en Vlaardingen in een poging hem op te sporen.

Fietsen

De verkrachter benaderde de meisjes eind zomer 2010 toen ze hun fietsen in de kelderbergingen aan het zetten waren en bedreigde hen met een mes. Een meisje kon ontsnappen.

De politie denkt dat de man uit de buurt komt en hernieuwt de oproep om hulp. ‘Elke tip kan dat cruciale extra stukje informatie bevatten’, vertelde een politieagent aan het televisieprogramma Onderzoek aangevraagd eerder deze week.

De politie besloot een geïllustreerde versie van de zaak te publiceren omdat ‘het tonen van een verhaal op foto’s de zaak onder de aandacht van een ander publiek zou kunnen brengen’, zegt de politie.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment