Burgemeesters annuleren de aftrap van het carnavalsseizoen omdat het aantal besmettingen met het coronavirus toeneemt

Burgemeesters annuleren de aftrap van het carnavalsseizoen omdat het aantal besmettingen met het coronavirus toeneemt

De start van het carnavalsseizoen in Limburg zal vanwege de nieuwe corona-eisen niet groots van start gaan, hebben lokale burgemeesters besloten.

De aanloop naar Carnaval volgend jaar februari begint op 11 november en naar verwachting zouden zo’n 17.000 mensen de officiële lancering in Roermond bijwonen.

‘We hebben oplopende besmettingen in Noord- en Midden-Limburg en dat heeft gevolgen voor de zorg’, zegt Venlose burgemeester Antoin Scholten tegen de lokale bevolking. omroep 1Limburg. Ook mensen die werkzaam zijn in de zorg hadden de commissarissen van de lokale veiligheidsraad gevraagd om actie te ondernemen, aldus Scholten.

Over de geplande festiviteiten voor het zuiden van de provincie is nog geen besluit genomen.

Carnaval vindt volgend jaar plaats van 27 februari tot 1 maart. 11 november, het feest van Sint Maarten, is de dag waarop de voorbereidingen voor het hoofdevenement beginnen en de nieuwe Carnavalprins wordt aangekondigd.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment