Bijna 10.000 melden zich aan om te helpen met Nederlandse boostercampagne

Bijna 10.000 melden zich aan om te helpen met Nederlandse boostercampagne

Bijna 10.000 mensen hebben zich aangemeld om te helpen bij de campagne voor de boostervaccinatie tegen het coronavirus, zegt GGD-GHOR.

De lijst bevat gezondheidswerkers zoals tandartsen en medische studenten, terwijl mensen zonder medische opleiding zich kunnen aanmelden om ID’s te controleren of als gastheer op te treden, vertelde personeelschef Katie Harley aan NOS-radio. Ook bedrijven hebben zich gemeld om hun personeel aan te bieden.

Voordat de vrijwilligers aan de slag kunnen, moeten ambtenaren eerst controleren of ze over de benodigde papieren en vaardigheden beschikken.

Desalniettemin heeft minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge beloofd dat iedereen boven de 60 jaar een booster jab tegen het einde van het jaar, op voorwaarde dat hun tweede dosis minstens zes maanden geleden was.

De Nederlandse boostercampagne komt in vergelijking met andere landen zeer traag op gang.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment