Arrestatie na poging tot derde explosie in Poolse supermarkt in zes maanden

Arrestatie na poging tot derde explosie in Poolse supermarkt in zes maanden

Foto: DutchNews.nl

Een Poolse supermarkt in Beverwijk is voor de derde keer in zes maanden tijd het doelwit geweest van een vermoedelijke bomaanslag.

Politie arresteerde een verdachte na ze werden maandag rond 01.00 uur naar de winkel geroepen. Volgens een woordvoerder zijn er voorwerpen gevonden die gebruikt kunnen worden om een ​​explosie te veroorzaken.

De Bierdronka-winkel in het winkelcentrum Beverhof werd in december vorig jaar getroffen door twee bomaanslagen tijdens een aanvalscampagne op Poolse kruidenierswinkels. Ook panden in Aalsmeer, Tilburg en Den Bosch waren doelwit, terwijl een winkel in Rotterdam in maart twee keer onder vuur kwam te liggen.

De politie denkt dat de explosies met elkaar te maken hebben. In januari werd een 19-jarige man uit Rotterdam gearresteerd voordat hij werd vrijgelaten, maar hij blijft een verdachte.

Vier andere mannen uit Amsterdam, tussen de 20 en 26 jaar oud, zijn in mei aangehouden, van wie er drie nog vastzitten.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment