Anti-coronavirusdemonstratie afgelast na rellen Rotterdam

Anti-coronavirusdemonstratie afgelast na rellen Rotterdam

Een demonstratie tegen de regels van het coronavirus die zaterdagmiddag in Amsterdam zou plaatsvinden, is vanwege de Rotterdamse rellen afgelast.

De organisatoren van de United We Stand-mars lieten op Facebook weten dat ze hebben besloten het protest te annuleren en hebben er bij supporters op aangedrongen niet naar de hoofdstad te reizen.

De organisatoren van een soortgelijk protest in Breda zeggen echter dat het toch zal plaatsvinden. ‘We zijn geschrokken van alles wat er in Rotterdam is gebeurd en nemen er afstand van’, zegt organisator Joost Eras nieuwswebsite Nu.nl. ‘Maar onze demonstratie gaat door.’

Bij de rellen in Rotterdam van vrijdagavond, waarbij de politie direct op de menigte schoot, zijn zeven mensen gewond geraakt en enkele tientallen gearresteerd.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment