Amalia hield buitenfeest om haar verjaardag te vieren, ondanks Covid-regels

Amalia hield buitenfeest om haar verjaardag te vieren, ondanks Covid-regels

Prinses Amalia gaf een feestje om haar 1e te vieren8e verjaardag vorige week ook al heeft de regering er bij mensen op aangedrongen niet meer dan vier gasten bij hen thuis uit te nodigen vanwege het coronavirus.

Volgens de Telegraaf, er waren ongeveer 100 gasten op het feest, gehouden in de tuin van Huis ten Bosch, maar de Rijksvoorlichtingsdienst RVD zei dat 21 mensen waren uitgenodigd en niet allemaal kwamen opdagen.

Premier Mark Rutte vertelde parlement in een briefing dat het feest had plaatsgevonden. ‘Amalia werd vorige week 18, een belangrijk moment in haar leven’, zei hij. ‘Zaterdag was er een last minute feest op het terrein achter het paleis.’

Rutte zei dat alle aanwezigen waren ingeënt en werd gevraagd om een ​​​​coronavirustest te doen voordat ze kwamen.

De familie was ervan overtuigd dat door het feest met alle voorzorgen buiten te houden, het op een verantwoorde manier was georganiseerd’, zegt Rutte in zijn brief aan Kamerleden. Toch, zei hij, ‘heeft de koning me verteld dat het achteraf niet echt goed was om dit te organiseren’.

‘Ik vind dit een verstandige reactie’, zei Rutte.

eerdere problemen

Het is niet de eerste keer dat de koninklijke familie is betrapt op het overtreden van de coronavirusregels. In juni werd Willem-Alexander door ministers op het matje geroepen voor het overtreden van de regels tijdens een ontmoeting met voetbalfans toen hij handen schudde en social distancing negeerde.

In oktober 2020 reisde hij met zijn gezin naar Griekenland op vakantie in een tijd dat reizen naar het buitenland niet werd aanbevolen. En vorig jaar augustus werd hij, wederom in Griekenland, samen met koningin Máxima gefotografeerd naast een plaatselijke winkelier.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment