Alle inspanningen van Rippon zijn tevergeefs nu Nederland de eerste One Day International verliest

Alle inspanningen van Rippon zijn tevergeefs nu Nederland de eerste One Day International verliest

Michael Rippon’s allround bijdragen van 67 runs met de knuppel en twee wickets waren niet genoeg voor Nederland, dat dinsdag in de eerste One-Day International in Bay Oval in Mount Maunganui struikelde naar een zeven-wicket verlies tegen Nieuw-Zeeland.

Op jacht naar 203, combineerde de Nieuw-Zeelandse opener Henry Nicholls met Will Young om een ​​tweede-wicketpartnerschap van 162 op te zetten, terwijl de Nederlandse bowlers worstelden om consistentie op een worp die aanzienlijk was vertraagd.

Brandon Glover wierp maar liefst tien wijds in zijn three-over spell en ondanks het nemen van een wicket in zijn tweede over, werd Logan van Beek drie keer op rij geraakt door Young in de achtste over.

De Nederlandse kapitein Pieter Seelaar hield de grenzen in de gaten met een uitstekende economie van slechts drie runs per over, maar het waren Rippon’s ontslagen van Nicholls en Ross Taylor (11) die hielpen enige trots te behouden. Uiteindelijk werd het doelwit gezien met meer dan 11 overs om te sparen.

Wickets

‘Het was een mooie ervaring. Ik speel het grootste deel van het seizoen met deze jongens (Nieuw-Zeelandse spelers)’, zei Rippon, wiens laatste optreden in Oranje in 2018 was, na de wedstrijd.

‘Toen ik aan het slaan was, had ik het gevoel dat we met 250-260 (runs op het bord) in het spel zouden zijn geweest, maar helaas bleven we wickets op het verkeerde moment verliezen en kregen er maar 200, maar het was leuk om bij te dragen.’

Na de toss te hebben gewonnen en als eerste te batten, slaagde Nederland er niet in om het geboden tempo en stuiteren aan te kunnen, aangezien openers Max O’Dowd (4) en Stephan Myburgh (11) in de eerste zes overs werden weggestuurd.

Seelaar leidde het herstel met een samenwerking van 80 runs in bijna 22 overs met Rippon om enige schijn van controle te beteugelen. Toen Seelaar eenmaal was ontslagen voor 43, combineerde Rippon voorzichtigheid met agressie om zijn tweede ODI-halve eeuw ter sprake te brengen, die vier grenzen en een zes omvatte, en sleepte Nederland over de 200-run in het proces met snelle grenzen in de death overs .

Voor de gastheren werd snelle bowler Blair Tickner slechts de vierde Nieuw-Zeelander die vier wickets nam bij zijn debuut nadat hij terugkeerde met cijfers van 4-50 en vakkundig werd ondersteund door Kyle Jamieson’s drie-wicketafstand.

Bowlers

‘Het goede is dat wij, als groep, een goede kans hebben gehad om te zien wat de meeste van hun bowlers hebben gedaan, wat hun plannen zijn en wie hun slagmensen zijn,’ zei Rippon.

‘Ik weet zeker dat de bowlers bij elkaar zullen komen en een paar scoutingsbijeenkomsten zullen houden. We willen het spel gewoon een beetje dieper nemen. Hamilton gaat zijn eigen uitdagingen produceren en hopelijk kunnen we een betere strijd leveren.’

De teams verhuizen nu naar Hamilton voor de resterende twee ODI’s op 2 en 4 april.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment