Ajax-fans vieren 36e competitiezege, Alfred Schreuder ‘bijna’ hoofdcoachdeal

Ajax-fans vieren 36e competitiezege, Alfred Schreuder ‘bijna’ hoofdcoachdeal

Ondanks de regen vierden Ajax-fans de 36e landstitel in heel Amsterdam op woensdagavond, in wat de politie zegt was een ‘feestelijke en beheersbare’ avond.

In totaal werden ‘s nachts 51 mensen gearresteerd, zoals ‘we are the champions’ klonk vanuit cafés en bars in de hele hoofdstad, na de 5-0 overwinning op Heerenveen.

Op het Leidseplein was een spontaan feest, terwijl de officiële vieringen plaatsvonden in het Johan Cruijff stadion aan de rand van de stad. Duizenden fans die geen kaartjes voor de wedstrijd hadden, verzamelden zich buiten het stadion, staken vuurwerk af en zongen.

De meeste arrestaties werden verricht voor overtredingen van de openbare orde en het bezit van vuurwerk, en slechts een paar mensen werden ‘s nachts in de cellen vastgehouden, aldus de politie.

Moeilijk drie maanden

Clubdirecteur Edwin van der Sar vertelde de AD in een interview dat de afgelopen drie maanden moeilijk waren geweest voor de club en dat het vertrek van hoofd voetbalzaken Marc Overmars na beschuldigingen van seksuele intimidatie bijzonder zwaar was.

Ook zei hij tegen de krant te hopen dat er snel duidelijkheid komt over de vervanger van trainer Erik ten Hag die naar Manchester United verhuist.

Nederlandse media meldden donderdag dat Brugge coach Alfred Schreuder heeft een hoofdlijnenakkoord bereikt met de Amsterdamse club.

Volgens de Telegraaf is de 49-jarige Schreuder een contract voor twee seizoenen overeengekomen met een optie op een derde.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment