Ajax en familie van Abdelhak Nouri bereiken akkoord over schadevergoeding

Ajax en familie van Abdelhak Nouri bereiken akkoord over schadevergoeding

De familie van Ajax-voetballer Abdelhak Nouri heeft ruim vier jaar overeenstemming bereikt over een schadevergoeding met de voetbalclub nadat hij op het veld instortte.

In juli 2017 kreeg de voetballer – toen 20 – een hartaanval tijdens een wedstrijd in Oostenrijk en liep daarbij ernstig hersenletsel op. Hij heeft nu 24-uurs zorg nodig.

In 2018 erkende de club aansprakelijkheid voor het niet goed behandelen van hem onmiddellijk op het veld, maar tot nu toe was er geen overeenstemming over schadevergoeding. In januari had de familie gedreigd de zaak voor de rechter te brengen.

Het pakket dekt de kosten van Nouri’s zorg, het verlies van zijn potentiële inkomsten en immateriële schade, maar de omvang van de deal blijft vertrouwelijk. omroep NOS zei.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment