Ajax door naar Champions League laatste 16 na 1-3 zege op Dortmund

Ajax door naar Champions League laatste 16 na 1-3 zege op Dortmund

Een 3-1 uitoverwinning op Borussia Dortmund heeft de Amsterdamse voetbalclub Ajax dit jaar in de knock-outrondes van de Champions League-competitie geplaatst.

Ajax heeft nu de eerste vier van hun zes groepsduels gewonnen – de eerste keer dat ze dat hebben gedaan – en zal zich vrijwel zeker als kopgroep kwalificeren.

De plaats van Ajax bij de laatste 16 werd veiliggesteld door drie doelpunten in de laatste 18 minuten toen ze terugkwamen van een doelpunt.

Coach Erik ten Hag zei na de wedstrijd dat Oranje ‘onze lessen moet trekken uit hoe we in de eerste helft speelden als we vooruitgang willen boeken en willen leren’.

‘We hebben veel fouten gemaakt en onze tegenstanders naar hun kracht laten spelen’, zegt Ten Hag tegen Nederlandse media. ‘We waren te ongeduldig en gaven het bezit veel te vaak af. Maar we hebben ook laten zien dat we een deel van de wedstrijd slecht kunnen spelen en toch een sterke tegenstander kunnen verslaan.’

Bekijk de hoogtepunten

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment