Ajax-baas Erik ten Hag ‘dicht bij verhuizing naar Manchester United’

Ajax-baas Erik ten Hag ‘dicht bij verhuizing naar Manchester United’

Ajax-baas Erik ten Hag is dicht bij een deal om deze zomer naar Manchester United te verhuizen, melden Britse media donderdag.

De deal is nog niet rond en de club zegt nog met meerdere kandidaten in gesprek te zijn. Echter, Sky Sports-rapporten ‘het is duidelijk dat de officiële onderhandelingen nu beginnen’.

Ajax-bronnen vertelden vorige week aan Sky Sports News dat er besprekingen over compensatie en hoe om te gaan met een formele aankondiging hadden plaatsgevonden, nadat hij in zijn interview indruk had gemaakt op de Noord-Engelse zijde.

Ten Hag heeft een contract voor een jaar bij Ajax, maar algemeen wordt verwacht dat hij aan het einde van dit seizoen een overstap zal maken.

Ajax heeft onder zijn leiding veel succes geboekt, het bereikte de halve finales van de Champions League en won zowel de competitie als de KNVB-beker in 2019. Ajax behield vorig seizoen de titel en mikt op nog een dubbel dit jaar.

De laatste Ajax-coach die naar de top van Engeland verhuisde, was Frank de Boer, die het slechts 77 dagen uithield in Crystal Palace, zei Sky Sports.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment