Actievrouw, die begon met het vullen van schappen, om discounter te leiden

Actievrouw, die begon met het vullen van schappen, om discounter te leiden

Hajir Hajji is de nieuwe chief executive van high street discounter Action, de kroon op een carrière die haar van het vullen van de schappen op haar 17e naar de topbaan op haar 41e bracht.

Hajji, bestuurslid sinds 2011, vervulde de afgelopen drie jaar de functie van commercieel directeur. Ze zal zich tijdens haar ambtstermijn aan de top richten op duurzaamheid en een aantrekkelijkere online aanwezigheid.

Hajji neemt per 1 januari het stokje over van huidig ​​hoofd Sander van der Laan, maar hij blijft aan tot eind maart ‘om de overgang soepel te laten verlopen’, aldus Action.

Action, dat begon als een Nederlands bedrijf, had 655 vestigingen in zes landen toen Van der Laan in 2015 CEO werd. Inmiddels heeft Action 1.900 winkels in negen landen, biedt het werk aan zo’n 65.000 mensen en heeft het een jaaromzet van bijna € 5,6 miljard.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment